Genoptræning Højbjerg

Skal du til at træne op efter længere tids sygdom eller skadeforløb? Når det kommer til genoptræning, er det vigtigt, at det foregår i det rette tempo og med den rette belastning, så man ikke risikerer at overbelaste kroppen eller aktivere skaden igen. Udover kiropraktik, massage og akupunktur tilbyder JustHealth også genoptræning i Højbjerg, så du kan komme tilbage på rette spor, hurtigt og skånsomt. Kontakt os i dag for at påbegynde dit forløb med genoptræning.

Hvornår er det nødvendigt med genoptræning?

Patienter med muskel- og skeletlidelser kan have behov for genoptræning, ligesom det kan være nødvendigt med genoptræning, hvis man som sportsudøver (både på hobby- og professionelt plan) har pådraget sig en skade.  

Sportsskader som vi hyppigt udfører genoptræning af er:

  • Springerknæ
  • Løberknæ
  • Hælspore
  • Sene og ledbåndsskader
  • Sportsbrok
  • m.m.

Hvordan foregår behandling med genoptræning?

Når vi foretager genoptræning i Højbjerg, har vi fokus på den enkelte patient på briksen og dennes skadehistorie og udfordringer. Vores filosofi er, at grundig behandling og forebyggelse kan forhindre smerter i det lange løb.

Vores terapeuter har stor erfaring med genoptræning, der foregår på den enkelte patients præmisser. Vi hjælper gerne med at sammensætte et træningsprogram til dig, der kan hjælpe dig tilbage til din aktive livsstil lidt efter lidt.

Vi lægger stor vægt på individuel træning og vejledning, og alle øvelser skræddersyes, så de passer til dine evner og behov. Genoptræning kan både indeholde øvelser, fx i træningscentre eller på træningshold, og behandling, fx med massage, der kan hjælpe din krop med at restituere og blive klar til at præstere igen.

Er du en sportsklub, tilbyder vi også samarbejde omkring genoptræning, ligesom vi fx hjælper Odder Golfklub, Odder Rugby Klub og The Zen Den Yoga, når deres medlemmer oplever smerter.

Bestil et forløb med genoptræning i Højbjerg

Vi tilbyder både genoptræning til elitesportsudøvere og helt almindelige idrætsudøvere. Har du været udsat for en skade, og ønsker du at komme tilbage i form igen, så kontakt JustHealth for at bestille et forløb med genoptræning i Højbjerg.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *