FÅ AKUPUNKTUR NÆR AARHUSOrdet ’akupunktur’ betyder behandling med nåle, og denne nålebaserede behandlingsform tilbyder vi i vores klinik i Højbjerg.

Hos os kan du få akupunktur tæt på Århus af høj kvalitet. Interessen for akupunktur nær Århus og resten af verden er stødt stigende, og som uddannet akupunktør hjælper vi dig med at få del i alle fordelene ved denne afbalancerede behandlingsform, som tager udgangspunkt i kroppen som én samlet helhed.


AKUPUNKTURENS HISTORIE


Akupunktur er en flere tusind år gammel kinesisk behandlingsform, der har været kendt i Europa siden 1600-tallet. Således baserer den akupunktur, vi tilbyder nær Århus, sig på gamle teknikker med oprindelse i Østen.

I kinesisk medicin ser man på kroppen som en helhed bestående af en række vitale organer og energibaner (meridianbaner), der binder kroppen sammen. I dette kredsløb skal energien kunne strømme frit og harmonisk. Dette er forudsætningen for et godt helbred.

Opstår der en ubalance i gennemstrømningen af energi kan det resultere i sygdom eller smerter.


SÅDAN VIRKER AKUPUNKTUR


Akupunktur er en naturlig behandlingsform, der foretages med henblik på at komme ubalancer i energigennemstrømningen til livs. Dette gøres ved at placere nåle i en udvalgt række af kroppens mange akupunkturpunkter, der ligger i hudens overflade.

Hensigten med brugen af nåle er at få energien og blodforsyning til at flyde gennem kredsløbet igen.

Når du får akupunktur hos JustHealth stimuleres kroppens egne helbredelsesprocesser, og i traditionel kinesisk medicin bruges akupunktur både i behandling af langvarige og kortvarige sygdomstilstande samt som en forebyggende behandling.


HVAD KAN BEHANDLES MED AKUPUNKTUR NÆR ÅRHUS?


World Health Organization (WHO) anbefaler akupunktur til behandling for mange lidelser. De mest almindelige vi ser i klinikken er:

  • Lændesmerter

  • Myoser og triggerpunkter

  • Hovedpine og migræne

  • Tennisalbue

  • Kroniske/længerevarende smerter

  • Anden smerte i musklerne (skulder, nakke, knæ, kæbe)

  • Svangerskabskvalme og anden kvalme

  • Fødselsforberedende akupunktur

Vi tilbyder også akupunktur tæt på Århus med henblik på behandling af problemer med bihulerne, fordøjelsesbesvær, stress og søvnproblemer. For nogle virker akupunktur også afslappende, hvilket er den primære årsag til, at de opsøger en akupunktør – for andre kan det modsat øge energiniveauet.


HVORDAN FOREGÅR AKUPUNKTUR?


Ved første konsultation vil vi som akupunktør foretage en grundig undersøgelse af symptomer og din generelle helbredstilstand. Dette kan blandt andet undersøges ved hjælp af puls- og tungediagnose.

Den indledende undersøgelse danner grundlag for udviklingen af et behandlingsprogram. Da årsagerne til behovet for akupunktur varierer, varierer den enkelte behandling med akupunktur naturligvis også, og derfor udvælger vi en række akupunkturpunkter, som vi vurderer at være dem, som den individuelle behandling skal ske via.

Selve behandlingen med akupunktur nær Århus foregår ved, at tynde, sterile engangsnåle af rustfrit stål indsættes i de udvalgte akupunkturpunkter. Når nålen indsættes, kan man opleve en følelsesløshed, stråling eller en krampe. Det er heller ikke ualmindeligt, at der opleves enten varme eller kulde, når nålene sættes i akupunkturpunkterne.

Nålene kan stå urørt, blive manipuleret forsigtigt med fingrene eller elektrisk stimuleret. Generelt sidder nålene i huden i ca. 20-30 minutter, og første konsultation – herunder behandling – tager normalt omkring en time.

Akupunktur udøves mest i private klinikker – såsom vores klinik i Højbjerg – men også på nogle danske sygehuse.


Forskning på området


I dag forskes der meget i akupunktur, og der har været flere undersøgelser, der dokumenterer effekten af behandling med akupunktur til afhjælpning af en række symptomer.

I undersøgelserne påvises der bedst effekt af akupunktur ved kronisk smerte, migræne og en række andre smertetilstande, f.eks tennisalbue, slidgigt i knæ, rygsmerter, kvalme, opkastning samt akupunktur før fødslen.

Hvis du er interesseret, kan du finde yderligere oplysninger om forskning, uddannelse og akupunktur på Dansk Akupunktur Unions hjemmeside.
Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps