Mor & Barn

Behandling i svangerskabet 

En graviditet kan byde på en del udfordringer, når maven vokser og kroppen forandrer sig.
For den gravide findes der mange gode grunde til at vælge et medicinfrit behandlingsalternativ.
Undervejs i svangerskabet kan en kombination af behandling fra kiropraktor, fysioterapeut og akupunktør være et godt behandlingsalternativ.

Bækkenløsning / låsning

Bækkenløsning er en naturlig proces der sker hos alle gravide for at gøre bækkenet klar til fødslen. Derfor forsøger fagpersoner at gå bort fra diagnosen «bækkenløsning» for i stedet at kalde det «bækkenplager hos gravide»
I næsten 80% av de gange egenlæge diagnosticerer en gravid kvinde med bækkenløsning, drejer det faktisk om en bækkenlåsning. Vi kan hjælpe dig med begge.

Behandling efter fødsel 

Efter fødslen vil kroppen gradvis forandre sig tilbage til normal tilstand. Mange vil imidlertid opleve at “verden” har forandret sig, og at kroppen ikke fungerer ligeså let som tidligere. Da kan det være godt at have en kiropraktor eller fysioterapeut som kan hjælpe dig i gang igen

Spædbørn/baby behandling

Vi har aldrig lagt skjul på hos JustHealth, at vi elsker at behandle de mindste. Vores kiropraktor har ekstra uddannelse i at behandle babyer. Behandlingen er meget skånsom, og foregår på en helt anden måde, end behandling av de voksne. Påvirkningen er stor, og man plejer at kunne se resultat allerede efter første behandling. Kiropraktorerne er primærkontakt og autoriseret helbredspersonel, det betyder de har like stort ansvar som din læge når rigtig diagnose skal sættes på dit barn

Disse lidelserne opsøger ofte kiropraktor:

  • KISS / KIDD syndromer / øvre nakkesyndromer
  • Børns udvikling fra fødsel og opover
  • Torticollis (nakke skævhed)
  • Kolik / spædbørnskolik
  • Urolige børn / utrøstelige børn
  • Sengevædning / dagvædning
  • Hovedpine / migræne
  • Generelle muskel- og skeletplager
  • Barns kosthold og matvaner

Mange gravide har bækken- og rygsmerter

Smerter i korsryg og bækken er en af de almindeligste årsager til sygemelding hos gravide. Bækkenleds plager som opstår i forbindelse med svangerskab omtales ofte som bækkenløsning, sandheden er at de fleste faktisk lider af en bækkenlåsning.
Nyere forskning viser desuden at kvinder som har født flere børn, har større risiko for at udvikle bækkenproblemer.
Træning inden fødsel, og genoptræning bagefter er meget vigtig for at kunne holde sig i fri bevægelse!

FIND OS HER

ODDERVEJ 89

8270 HØJBJERG