Erhvervsaftale

JustHealth tilbyder mange forskellige tjenester for at forebygge det, der generer mange i en virksomhed – nedsat funktionsniveau og muskellidelser.
Vores ydelser omfatter undersøgelse, behandling, forebyggelse og sundhedsfremmende vejledning.
Vi bruger vidensbaserede metoder, og har den grundlæggende indstilling at “det skal være fornuftig at investere i medarbejdernes sundhed

Behandling
Vores mest populære ydelse er behandling. Ved hjælp af professionelle, og fagligt underbyggede teknikker, råd og vejledning ønsker vi at øge trivslen på arbejdspladsen, forbedre arbejdsevnen og forebygge sygefravær.

Virksomheder kan vælge mellem to løsninger. Medarbejderne kan komme til JustHealth klinikken i Højbjerg, eller vi kan komme til jer.

 1. Erhvervsaftale i klinikken: Vælger i JustHealth, vil i blive prioriteret i forhold til akutte tider. Kiropraktoren har status som primær kontakt, og kan henvise til billedediagnostik (røntgen, MR, Ultralyd og CT scanninger)
 2. Behandling på virksomheden: Når vi kommer som behandler på virksomheden, har i den fordel at medarbejderne ikke behøver at bruge tid på at rejse til klinikken. Det eneste, vi har brug for er et rum, hvor vi kan behandle. Vi medbringer selv bænk og udstyr. Med sådan en aftale kan i vælge mellem følgende ydelser:
  – Kiropraktor
  – Akupunktur
  – Massage
  I begge tilfælde har virksomhedens medarbejdere hurtig adgang til undersøgelse og yderligere opfølgning, hvilket betyder en hurtig tilbagevenden til arbejdet.
  Forskning viser, at tidlig indgriben kan reducere sygefraværet i en virksomhed med så meget som 35 %.

Kursus
JustHealth udbyder også kursus, der har til hensigt at informere og forebygge de mest almindelige overbelastninger i forbindelse med det respektive arbejde.
Nogle af vores mest populære emner er stresshåndtering, ergonomi, kontorøvelser og ernæring. Kontakt os for at høre, hvilke kursus vi kan tilbyde dit firma.

Kortlægning
For at få mest ud af jeres erhvervsaftale, så anbefaler vi at du starter med et enkelt spørgeskema undersøgelse, på den måde er det lettere at tilpasse behandlingerne til virksomhedens mål og behov.
Spørgeskemaet besvarets anonymt og er designet til at kortlægge omfanget af muskellidelser personalet har, fraværet fra arbejdet på grund af det, og hvad medarbejderne mener, kan være årsag til symptomerne. Undersøgelsen omfatter både fysiske og psykosociale aspekter, og kan også tilpasses virksomhedens behov. Vi tilbyder også vurdering af arbejdspladsen af en kiropraktor eller fysioterapeut.

JustHealth har løbende dialog med den eller de terapeuter, der behandler de ansatte, og varetager virksomhedens aftale.

Kontaktpersonen i JustHealth, eller behandleren i virksomheden, tager direkte kontakt med jer, når forebyggende tiltag kan gøres bedre. På den måde kan vi tidligt forstå årsagerne til fravær, øge arbejdsevnen og forebygge sygefravær.
For at skabe forudsigelighed og tryghed i virksomheden, følger vi op med møder og feedback mindst fire gang om året. Her får I en opdatering om den generelle helbredstilstand, erfaringer fra den forløbne tid og plan for videre forløb.

Hvad er jeres behov?
Vores kunder har forskellige behov. Vi kan hjælpe dig med at vurdere hvilke tjenester, der passer bedst jeres virksomhed.
Kontakt os for et uforpligtende møde og tilbud -> post@justhealth.dk

FIND OS HER

ODDERVEJ 89

8270 HØJBJERG