Kiropraktor
Michael Justad

Michael Justad uddannet kiropraktor på Syddansk Universitet i Odense i 2011.
Michael har yderligere ekspertise i chokbølgebehandling af kroniske senelidelser, IMS (nål) behandling for muskulærelidelser og genoptræning. Michaels interesserer sig især for hovedpinepatienter. Selv har Michael været aktiv idrætsudøver i mange år på højt plan, i flere forskellige sportsgrene, hvor han har været norsk mester 11 gange, i fire forskellige idrætsgrene.

Michael har 14 års erfaring som personlig træner og ernæringsekspert, primært i vægtreduktion og vægtøgning, fitness/bodybuilding og i rehabilitering og skadeforebyggelse.
Michael har fokuseret på præstation og opnåelse af mål. Denne ekspertise er forankret fra tiden som topatlet, og udvikles gennem praktisk rehabilitering og behandling af patienter.

Ved siden af ​​har han har flere års erfaring som træner og behandler flere sportshold og virksomheder. BBB – 1. div. fodbold i Odense, Danmark. Superliga Holdet Sogndal Fotball og Brann fotball klubb, Bergen, Norge, Elite Holdet Fana Golfklub, Bergen, Norge og rederiets, Baker Hughes i Bergen, Norge, hvor han trænede næsten 100 medarbejdere.
Med denne baggrund har han et godt grundlag, og forståelse af anatomi og fysiologi og drager nytte af det i sin egen praksis. Michael har erfaring med at afholde kurser og foredrag indenfor kiropraktik, sundhed, fitness og kost, og holder gerne foredrag i jeres virksomhed efter behov.