Prøv en afstressende og beroligende ansigtsmassage.
I behandlingen stimuleres der 24 akupunkturpunkter som påvirker kroppens energisystem. Der bruges teknikker der reducerer stresshormoner og sætter gang i kroppens kredsløb.

Desuden virker behandlingen afslappende på vores næsten hundrede ansigtsmuskler, fjerner affaldsstoffer, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Behandlingen efterlader en synlig glød!

Behandlingen kan med fordel kombineres med zoneterapi.


Ansigtsmassage
Ansigtsmassage

Hvad gør en ansigtsmassage?


En ansigtsmassage er en god metode til at afhjælpe ældning af huden, da den hjælper med at lede affaldsstofferne væk fra cellerne og ud i blodbanen.
Blodcirkulationen forbedres, og det betyder, at der kan transporteres frisk ilt og nærringsstoffer ud til cellerne.
• Stigende pumpeeffekt giver også stigende blodgennemstrømning, som medvirker til at affaldsstofferne bliver udskilt i vævet.
• Massage kan udspænde muskler, sener og facie (muskelhinder)
• Når du får massage udskilles endorfin, kroppens eget morfinstof, der hæmmer smerte, som vil give en lokal muskelafslapning.

Kan ansigtsmassage hjælpe imod andet?


Udover at være utrolig afslappende og afstressende, gør vores ansigtsmassage også underværker i forhold til at slippe af med:

 • Spændingshovedpine

 • Kæbespændinger

 • Træthed og spændinger i og omkring øjnene

 • Et ”træt” udseende i ansigtet


97 ansigtsmuskler på dagligt (over) arbejde


Vi har 97 muskler i ansigtet, som arbejder på livet løs 24-7.

 Når du tænker, bekymrer dig, kniber øjnene sammen, koncentrerer dig, skærer tænder om natten eller ubevidst spænder op og laver mimiker med ansigtet, opstår der spændinger i ansigtsmusklerne, og der ophobes affaldsstoffer og mælkesyrer – og det får os til at se trætte og triste ud

Vores ansigtsmassage er non-stop massage i 45 min., hvor alle ansigtets muskler bliver masseret grundigt igennem. Anspændte muskler afspændes og affaldsstoffer ledes væk fra cellerne.

Princippet i ansigtsmassagen er det samme, som når vi masserer ømme, trætte og anspændte muskler på kroppen.


Hvis du gerne vil have en massageform, som giver en mere afslappende virkning på hele kroppen så er klassisk massage noget for dig. Her bruges greb, der ikke er så dybdegående.

Enten du ønsker at forkæle dig selv med en afslappende massage, eller ønsker lindring af sportsskader i bevægeapparatet, er en massage i Højbjerg hos JustHealth løsningen.

BOOK EN TID HER!

Kontakt os

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken

 • Mandag - Torsdag

  8:00 - 17:00

 • Fredag

  8:00 - 15:00

 • Lørdag - Søndag

  Lukket