Biomagnetisk terapi

Tilbydes kun 3 steder i hele Danmark!
Media omtalt behandling helt uden bivirkninger!Biomagnetisme er en ny og revolutionerende medicinsk videnskabelig alternativ behandling, der kan genoprette og bevare det fysiske og mentale helbred.
Biomagnetisme adskiller sig fra alle andre behandlingsformer, traditionel medicinske som alternative. Den er fuldstændig uden negative bivirkninger, og kan uden problemer kombineres med anden behandling. Dog med undtagelse af stråling og kemoterapi!
Traditionel medicin og alternativ behandling forsøger at behandle de symptomer kroppen giver, hvorimod biomagnetismen finder og fjerner rodårsagen til problemet. Dermed kan sygdomme og dårligdomme behandles og fjernes, inden de har givet nogle symptomer fra sig.
Medicinsk Biomagnetisme, også kaldet Biomagnetisk Par Terapi, blev opfundet i 1988 af den mexicanske læge Dr. Isaac Goiz Duran.
Dr. Goiz har arbejdet både som praktiserende læge men også som kirurgisk læge. Derudover er han også uddannet inden for fysioterapi og akupunktur. Siden opdagelsen af det første biomagnetiske par (BMP) i 1988, har han med stor succes og store resultater, behandlet mere end 300.000 patienter med biomagnetismen.
I behandlingen bliver der brugt magneter der har en styrke der ligger fra 4000 gauss til 10.000 gauss. Gauss er betegnelsen for styrken af magneten, og til sammenligning er en almindelig køleskabsmagnet på ca. 300-500 gauss. Magneterne er ikke tilsat strøm eller andre ting, og er fuldstændig uskadelige.
Disse magneter bliver placeret i par på meget specifikke punkter på kroppen, så de kan bekæmpe og fjerne vira, bakterier, svampe og parasitter (disse kaldes også for patogener), der er rodårsag til langt de fleste sygdomme og dårligdomme. Ydermere findes der flere punkter der kan hjælpe på bl.a. kirtel dysfunktioner, mentale problemer, anatomiske problemer samt andre dårligdomme der ikke er forårsaget af patogener. Der findes faktisk mere end 350 biomagnetiske par på kroppen der dækker over de fleste sygdomme, mentale problemer, dysfunktioner, lidelser og dårligdomme.
Klienten bliver scannet for alle disse punkter, for at finde ud af hvilke der er aktive og dermed kræver behandling med magneterne. Først placeres den ene magnet, og derefter den anden med modsat pol. Således at et magnetpar altid er placeret med en negativ og en positiv pol. Dette medfører en depolarisering i de specifikke områder, og PH værdien neutraliseres.


Den vigtige PH værdi


Vi har alle en PH værdi i kroppen der hele tiden ændres, bl.a. efter hvad vi indtager af mad, drikke og medicin mm. PH skalaen rangerer fra 0 til 14, hvor 7 er neutral. Hvis PH værdien er under 7 er den sur (syre), og hvis den er over 7 er den basisk. Dette er vigtigt da bakterier og parasitter kun kan eksisterer i kroppen hvis de har et miljø hvor PH værdien er basisk, og ligeledes kræver vira og svampe et surt (syre) miljø. Når PH værdien i det specifikke område bliver neutraliseret kan disse patogener (vira, bakterier, parasitter og svampe) ikke overleve, og vil derfor forsvinde fra kroppen.
Dette medfører også at cellerne bliver renset, og kroppens helingsproces sættes hurtigt i gang.
Sagt med andre ord, biomagnetisme undersøger, finder, klassificerer og retter den fundamentale ubalance af PH værdi i levende organismer. Når PH værdien er neutraliseret bliver de inficerende patogener reguleret og fjernet. Et biomagnetisk par bliver skabt når der er to specifikke områder af kroppen, der er i forbindelse med hinanden, det ene positiv-sur og det andet negativ-basisk.
Dr. Goiz opdagede også at bakterier og parasitter kan arbejde sammen, og det samme med vira og svampe. En virus danner det sure (syre) miljø så en svamp kan leve der, så hvis virussen bliver fjernet bliver svampen det også. Men kun sådan kan svampen fjernes, da virussen ellers vil blive ved med at skabe et miljø til svampen.
Det samme princip gælder for bakterier og parasitter. Parasitterne får næring af bakterierne og det kan godt være med til at holde de symptomer, bakterien kunne give i skak. Fjernes kun parasitten, kan dette medføre at flere slemme symptomer pludselig bryder ud, da bakterien stadig er der. Så derfor er det vigtigt at fjerne bakterien, der her kan være rodårsag til sygdommen/dårligdommen.
De biomagnetiske par deles op i 4 kategorier:
1: Almindelige biomagnetiske par, der finder og behandler patogener, som kan være vira, bakterier, svampe eller parasitter.
2: Specielle biomagnetiske par der behandler sygdomme/dårligdomme, der ikke er understøttet afde førnævnte patogener.
3: Dysfunktionelle biomagnetiske par, er dem der påvirker kirtlerne og hormonproduktionen.
4: Reservoir biomagnetiske par, er steder i kroppen hvor patogenerne kan gemme sig på ubestemt tid, indtil en ændring i kroppen kan få dem aktiveret og sendt ud til deres respektive pladser.Dette er blot nogle af de ting biomagnetismen kan hjælpe kroppen med at afhjælpe:


Acne / Allergier / Astma / Auto immune sygdomme / Bakterier / Candida / Depression / Eksem / Emotionelle problemer / Energimangel / Fibromyalgi / Fordøjelsesproblemer / Gigt / Hormonelle forstyrrelser / Impotens / Carpal tunnel syndrom / Lupus / Kroniske smerter / Mavesår / Migræne / Muskel og led smerter  / Parasitter / PH ubalance / PMS / Psoriasis / Sklerose / Stress / Svamp / Tennisalbue / Og meget mere…Bjarne Pedersen

Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor Bjarne Pedersen er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Biomagnetisme tilbydes efter aftale
Søndag
Biomagnetisme tilbydes efter aftale

BOOK EN TID

Biomagnetisk terapi – 50min

Dkk400.-

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps