Kropsterapi

Selvudviklings systemKropsterapi & selvudviklings systemet er en behandlingsform, som blandt andet kombinerer pulserende massage, justering af led, åndedrætsteknikker og samtale.
I kropsterapi indgår kropslig behandling ved hjælp af særlige massageteknikker samt ved mild justering af leddene. Der behandles over hele kroppen.
Under behandling kan behandleren spørge ind til klientens tanker og følelser. Tankegangen er, at når tanker og følelser bearbejdes, medvirker det til at løsne fysiske spændinger i kroppen – og omvendt.
Klienten kan også blive bedt om at bruge åndedrættet på en særlig måde under behandlingen f.eks. ved trække vejret dybt. Et væsentligt princip i kropsterapi er nemlig, at åndedrættet har betydning for den fysiske og psykiske trivsel.
Kropsterapeuter vejleder derfor klienten i at få en gavnlig rytme og dybde i åndedrættet, og er en del af et dansk udviklet system, som udover selve behandlingen indeholder træningsprogram, og udrensningsforløb.
Behandlingen med kropsterapi kan gennemføres alene, dvs. uden trænings- eller udrensningsforløb.Kropsterapi & selvudviklings systemet bygger på lang tids udvikling og mange gennemprøvede teorier. Men den bagvedliggende filosofi er enkel; Alle hverdagens mange indtryk og udtryk er forankret i kroppen, din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er dermed ikke to adskilte elementer, men en helhed.
I det moderne samfund bliver vi belastet på et utal af fronter. Mange bruger ikke sin krop korrekt: Vi får spændinger, slitage, ubehag og sygdomme. Vi lader os stresse, får præstationsangst, bliver præget af høje ambitioner, og vi mister overskud.
På samme tid er der mange følelser, som ikke er ”tilladte” eksempelvis vrede, sårbarhed, nervøsitet, og dermed bliver vores ”indre rum” presset. Med de metoder, vores grundlæggere har opbygget, afhjælper vi klienters fysiske skavanker (fx dårlig ryg, nakkeproblemer osv.), indre fysiske gener (organproblemer) og psykiske problemer som velfærdssygdommen stress og bekymringer i hverdagen.
Idéen bag er at alle vores discipliner, træning såvel som behandling og udrensning har som mål at forbedre det enkelte menneskes skavanker og udfordringer.


Fordele ved en behandling:


Kropsterapi kan bruges ved:

  • Smerter og spændinger i f.eks. ryg, skulder, hofte

  • Skævheder i bevægeapparatet, som f.eks. skæv ryg

  • Allergi og astma

  • Stress

  • Depression, angst og traumer

  • Problemer i kroppens funktioner, som f.eks. fordøjelsen.

Kropsterapi bruges også forebyggende, til at opbygge styrke og smidighed i muskler og led samt til at fremme og vedligeholde generel sundhed og velvære.

Vores behandlere er Bjarne Pedersen og Merete Troelsen som er uddannet respektivt som
kropsterapeut ved Body S|D|S i København, og TOTUM Århus.Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
10:00 – 13:00
Søndag
10:00 – 13:00

BOOK EN TID

Priser Kropsterapi:

 

Kropsterapi – 30min

Dkk250.-

Kropsterapi – 60min

Dkk500.-

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps