IMS – dry needling – nålebehandlingDryneedling – Tørrnål – IMS (Intramuskulær stimuli) Navnet kommer fra at behandlingen gøres ved at kiropraktoren setter en nål ind i den involverede muskel, uden at sprøjte noget ind i musklen, som ved en injektion med binyrebark.

Hovedformålet med anvendelse af nåle i behandlingsøjemed, er at stimulere triggerpunkter eller ømme myoser i musklerne.
Hos JustHealth, bruges IMS i kombination med anden kiropraktisk behandling.
Dryneedling er ikke akupunktur i klassisk kinesisk forstand, og kan udføres af en kiropraktor med ekstra kursus fra universitetet.
De fleste af os har sikkert haft en øm muskel i forbindelse med stiv nakke eller ryg. Mange mennesker får smerter i nakke eller ryg pga en triggerpunkt i en muskel.
IMS løsner op i disse triggerpunkter og frigiver/genaktiverer muskler i det område, vi behandler.


Hyppige diagnoser vi behandler med IMS:


– Myoser/Infiltrationer
– Myalgi (muskelsmerter)
– Dryneedling er også nyttigt ved akutte tilstande, hvor muskulaturen kan være så spændt at ikke ledbehandling kan påbegyndes umiddelbart.

Triggerpunkter er beskrevet som hyperirritable knuder i en muskel, og/eller “stramme bånd” i skeletmuskulaturen. Der findes flere typer triggerpunkter; nogle er det, vi kalder latente, mens andre er aktive. I et aktivt triggerpunkt kan smerte stråle ud til andre steder i kroppen. Et eksempel her kunne være, at triggerpunkter i musklerne mellem nakke og skuldre kan forårsage hovedpine eller strålende smerter ned i armen.

Dryneedling er baseret på flere teorier, og der forskes hyppigt på effekten af denne form for behandling. Baseret på de erfaringer, oplever vi ofte at IMS kan give hurtigere og mere langvarig effekt i forhold til klassisk massage.

Nålene giver os også mulighed for at behandle triggerpunkter, der ligger dybere i musklerne, lokalt og præcist. Mange, der behandles ved hjælp nålebehandling kan opleve ubehag under behandlingen og kan være øm i musklerne samme dag. Det er en normal reaktion. Reaktionen føles som træningsømhed.
Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps