HEALINGHealing betyder “at gøre hel”. Udgangspunktet for healing er, at alt i og omkring os, dybest set er energi. Det er helt på linje med naturvidenskaben, der også forudsætter, at alt er bundet sammen af energi på atomplanet.Healings virkning på kroppen


I healing arbejdes der med menneskets energifelt ud fra den tanke, at der findes en universel energi, der gennemstrømmer alt og gennemvæver vores krop i et system, hvor energien cirkulerer i bestemte baner og energistrømme.

Det er vigtigt at denne energi får lov at bevæge sig frit, for at vores krop kan fungere optimalt og sikre både fysisk og psykisk velbefindende. Hvis der opstår ubalancer i energisystemet i form af blokeringer og fastlåst energi, så kan det vise sig som sygdom og smerte i kroppen. Blokeringerne kan være forårsaget af traumer, som både kan skyldes traumatiske oplevelser, følelsesmæssige chok, fysiske skader eller fastlåste tankemønstre.

I behandlingen vil healeren forsøge at lokalisere blokeringerne i energien og arbejde med at skabe bevægelse i energifeltet, så åbnes der op for at de energetiske blokeringer kan forløses og kroppen kan komme tilbage til sin oprindelige ’hele’ tilstand.

Healing er en meget behagelig og blid behandlingsform, hvor behandleren via energien i sine hænder arbejder med at afbalancere energifeltet hos klienten.

Der arbejdes i kroppens energilag med blide berøringer, hvorved stagneret energi kan frisættes. Kroppens energicentre fyldes med ny energi og ubalancer genoprettes. Healing aktiverer samtidig kroppens evne til selvhealing og er derfor med til at genskabe balance fysisk, emotionelt, mentalt og sjæleligt.

Du vil under healingen opleve ro og afspænding i kroppen. Nogle mærker varme/kulde, prikken eller let boblen af energi eller fornemmelse af lys, andre mærker mindre eller intet under behandlingen, det skyldes blot at vi er forskellige, vi sanser energien forskelligt og modtager healing forskelligt.

Healing er gavnligt både ved fysiske problemstillinger som smerter og spændinger og ved psykiske belastninger som stress eller emotionelle ubalancer. Healing kan også bruges som selvforkælelse i en travl hverdag, hvor det er med til at vedligeholde et sundt helbred.

Healingen foregår mens du ligger fuld påklædt på briksen.Bivirkninger


Der er ikke nogle bivirkninger ved healing. Men det er almindeligt, at nogle klienter efter healing kan opleve eftervirkninger i form af:

  • Følelse af varme og/eller kulde

  • Træthed

  • Snurren i kroppen

  • Lethed eller energifylde

  • Forbigående følelsesmæssige reaktioner

Drik altid rigeligt med vand i timerne efter en healing.


Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor Merete er tilgængelige i klinikken:


Mandag
12.30 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 12:30
Onsdag
12.00 – 16.30

BOOK EN TID

Healing 60 minutter

Dkk360.-

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps