Impotens behandling med fokuserende ShockWave (FSW)
Rationalet for at anvende chokbølger for at modvirke manglende rejsnings evne / Erektil Dysfunktion (ED) er, at chokbølger kan forbedre blodgennemstrømningen i svampelegeme i penis.
Man påvirker penisskaftet kraftige med lydbølger, så der opstår flere mikro traumatisering af vævet.

Vævets brydes ned, så kroppen selv kan genopbygge vævet igen, nu med flere, friske blodkar. Dette er en proces som først er afsluttet ca. 10-12 uger efter sidste behandling.


Behandlingen


Du starter med en grundig samtale med Jens-Jørn Dahl over telefonen, eller i et fortroligt rum, så vi bliver sikre på, at chokbølge er den rette behandling for dig. Behandlingen udføres af Jens Jørn Dahl, en meget erfaren chokbølge terapeut, og foregår i et aflåst behandlingslokale diskret uden afbrydelser.
Man afklæder sig bukser og underbukser, anvender engangs desinficerende servietter af hensyn til almen hygiejne. Af samme hensyn påfører behandleren sig vinyl-handsker.

De fokuserede chokbølger stimulerer blodgennemstrømningen omkring penis. Under behandlingen bliver en gelé påsmurt det skadede område, hvorefter chokbølgerne påføres i langsomme bevægelser på mellemkødet og penisskaftet. Det er en meget intens påvirkning af området, som først nedbryder det eksisterende væv og herefter genopbygger nye blodkar ved at stimulere nervebanerne. Du vil kunne opleve en smerte under behandlingerne, når denne proces sættes i gang, men du er selv med til at sætte grænsen. Derudover er der ingen bivirkninger.Få dit normale sexliv tilbage efter få behandlinger


Stort set alle oplever en positiv effekt efter ca 3-4 uger. Allerede efter få behandlinger vil de fleste kunne mærke væsentlige forbedringer af tilstanden og være på vej tilbage til deres normale sexliv.

Et typisk forløb kræver flere behandlinger over nogle måneder. Der skal helst gå 7-10 dage mellem hver behandling, så kroppens naturlige helingsprocesser får ro til at virke. Derfor kan du muligvis også opleve ømhed eller let smerte omkring det behandlede område undervejs. Fuld effekt opnåes efter ca. 10-12 uger og varer minimum 6 måneder.


Er du klar til at forbedre dit sexliv med det samme?


Hos de klienter, der er i behandling for en erektil dysfunktion, kan Jens-Jørn tydeligt se en sammenhæng mellem evnen til at få rejsning og den lyst og glæde, klienten udtrykker han har, når han er sammen med sin partner. Selvtilliden, humøret og sexlysten stiger mærkbart, når den fysiske rejsning igen kan gennemføres.

Er du i tvivl om hvordan du skal komme i gang, og om de fokuserede chokbølger i det hele taget er noget for dig, så ring og få råd og vejledning. Du er altid meget velkommen til at tage direkte kontakt til Jens-Jørn Dahl på jensjdahl@justhealth.dk

Jens-Jørn er kiropraktor, sonograf og specialiseret i fokuseret chokbølge terapi mod impotens, hvor han allerede har nået rigtig mange gode resultater. Han arbejder passioneret med alle udfordringer og lytter opmærksomt og sætter sig ind i alle klienters individuelle udfordringer med potensen.


Vidste du at…


….. 50 % af alle mænd mellem 40 og 80 år oplever potensproblemer.
…. hver 6. mand mellem 40 og 80 år er total impotent
…. alkohol, medicin og cigaretter skader potensen mere end vi tror.
… depression, jalousi og præstationsangst kan påvirke evnen til rejsning (psykiske udfordringer).
…. fysiske og psykiske lidelser kan også føre til impotens.


Priser


Hver behandling med fokuserede chokbølge mod impotens koster kr 1.000,-

Fem til ti behandlinger er ofte nok til at fjerne den erektile dysfunktion.
Når potensen er tilbage igen, så anbefales det at fastholde resultatet med en årlig forebyggende behandling.

Husk at booke 3 tider:

Den første gang du booker er det vigtigt, at du samtidig booker 2 ekstra tider med en uges mellemrum, så dine tider bliver reserveret i Jens-Jørns kalender. Hvis du fortsætter med chokbølge behandlingen er det nemlig nødvendigt at få minimum 3 behandlinger. Hvis der går for længe mellem behandlingerne kan du miste noget af effekten. Book her!

Er du i tvivl om hvordan du skal komme i gang, eller om fokuserede chokbølger er noget for dig, så kontant Jens-Jørn og få yderligere råd og vejledning til din udfordring.


Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Impotens behandling

Dkk1000.-

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Copyright Kiropraktor MJ Aps