JustHealth Aarhus

Informationsside

I vores klinik i Aarhus finder du 8 behandlere i forskellige faggrupper. Vi tilbyder vores patienter kiropraktik i Århus, fysioterapi i Århus, massage i Århus, cupping i Århus, chokbølge behandling i Århus, ultralydscanning i Århus, laserterapi i Århus. Vi har behandlerudstyr i høj kvalitet, og alt vores udstyr er splinternyt på markedet. På den måde kan du trygt behandles hos JustHealth i Aarhus uden at gå på kompromis med noget.

Vores klinik JustHealth i Aarhus er bemandet i hele klinikkens åbningstid, som er fra tidlig morgen til sen aften. Det vil sige, at du til enhver tid booke en tid, få svar på spørgsmål og få vejledning i forhold til eksempelvis valg af behandling.

Hos JustHealth i Aarhus finder du desuden en hyggelig loungeområde, hvor du kan nyde lidt kaffe, the og kakao før og efter behandling. Vi lægger nemlig vægt på at skabe en klinik, hvor det er hyggeligt at være.

Hvis du leder efter den perfekte klinik i Aarhus, så er du kommet til det helt rette sted. Det er let og enkelt at booke en behandling online på www.justhealth.dk, hvor du udover at kunne se ledige tider også kan finde gode tilbud og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos JustHealth i Aarhus!

Med vores tværfaglige team tilbyder vi behandling, diagnostik og genoptræning der dækker alle aspekter af kroppen. Vi er eksperter i manuel diagnostik af muskel og skeletlidelser, og behandling af en lang række sygdomme og gener.

Hvad behandler vi hos JustHealth kiropraktor i Aarhus?

​JustHealth kiropraktik og fysioterapi i Aarhus behandler præcis de samme ting som alle vores øvrige afdelinger gør. Nakkesmerter, piskesmæld, hovedpine, hjernerystelse, diskusprolaps i nakken, rygsmerter, diskusprolaps i ryggen, iskias, slidgigt, knæsmerter, menisksmerter, løberknæ, springerknæ, skuldersmerter, frossen skulder, albue- og håndsmerter, tennisalbue, hofte- og lyskesmerter, bækkensmerter, underlivssmerter, graviditetsgener, achillessenebetændelse, hælspore, mavesmerter, irritabel tyktarm, forstoppelse / diarre, mavesyre, refluks,  kronisk tarmbetændelse, baby gener, baby skævt / fladt hoved og baghoved, baby refluks, osteoporose,  baby forstoppelse / spædbarn hård mave, for kort / stramt tungebånd baby, skulder impingement (afklemningssyndrom), baker´s cyste, baby kolik, funktionelle lidelser, golfalbue, tennisalbue, kalkskulder, diskus,  m.m.

Kontakt os

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken

  • Mandag - Torsdag

    8:00 - 17:00

  • Fredag

    8:00 - 14:00

  • Lørdag - Søndag

    Lukket

Har du brug for en behandling? Book en tid