Kiropraktor og Sonograf
Jens-Jørn Dahl


Jens-Jørn Dahl er født i Randers og opvokset i Slagelse, hvor han blev student i 1972.
Kort efter rejste han til USA og kom hjem til Danmark i 1977 efter fuldført uddannelse som kiropraktor på Palmer Chiropractic College i Davenport Iowa.

Jens-Jørn har arbejdet mange år som kiropraktor i egen klinik i Herning 1977 – 2005.
I 1999 var han initiativtager og medstifter af Danske Privathospitaler A/S med hospitaler i Herning, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og Hørsholm (de nuværende Aleris-Hamlet Privathospitaler).
Han var i hospitalernes bestyrelse og arbejdet som specialist i Muskel -Skelet Ultralydsscanning af hele bevægeapparatet samt tilknyttet FC MidtJylland´s sportsmedicinske team.
Som leder af Herning Fremads Pro fodbolds sportsmedicinske team og medlem af bestyrelsen i Herning Fremad Pro var han med til at stifte FC-Midtjylland i 1999.

Jens-Jørn var den første kiropraktor i Danmark, der uddannede sig i MSK Ultralydsscanning, købte egen scanner og arbejde både i egen klinik og på privathospitalerne med speciale i dette. Han var også den første danske kiropraktor der besøgte Storz i Tyskland, der producerer nyrestensknusere og købte det første professionelle og fokuserende chokbølgeanlæg med hjem til Danmark til behandling af sine patienter.
Han har nu praktiseret MSK UL-scanning i mere end 25 år, fulgt den internationale EFSUMB1 uddannelse i MSK UL-scanning og været medlem i DUDS (Dansk Ultralydsdiagnostisk selskab i mange år).

Ultralydsscanneren er suveræn til at blotlægge patienternes problemer, få klarlagt den rigtige diagnose og dermed den bedste behandling. Senere kan kontrolscanninger være en stor hjælp for at følge behandlingernes effekt og bestemme f.eks., hvornår aktiv sport kan genoptages med god sikkerhed.

Som en ekstra interesse i forsat uddannelse, har Jens-Jørn desuden fulgt uddannelsen til Master i Rehabilitering på Syddansk Universitet fra 2001 til 2002.

Jens-Jørn er i dag tilknyttet JustHealth Klinikken som specialist i MSK UL-scanning, samt specialist i ESWT (chokbølgebehandling) og Laserterapi. Alle tre specialer underviser han sine kiropraktor og fysioterapeut kolleger i Danmark i og med stor iver. Han bliver også gerne brugt af flere store medicinalfirmaer som underviser i samme specialer.


Jens-Jørn specialiserer sig i:
– Ultralydscanning
– Fokuseret chokbølgebehandling
– Impotens behandling
– Laserterapi
– Rehabiliteringsplan

Jens- Jørn kan kontaktes på email: Jensjdahl@justhealth.dk

Jens-Jørn Dahl er tilgængelig i klinikken:

Mandag 12.00 – 17.00

Torsdag 12.00 – 17.00

 

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps