Kropsterapeut & Healer
Merete Troelsen


Merete Troelsen er RAB godkendt, og uddannet kropsterapeut ved TOTUM skolen for kropsterapi i august 2019 og uddannet healer ved Healingscenter Aarhus 2018-2019.

Herudover har hun taget kursus i Anatomi/fysiologi og sygdomslære hos Karsten Munk Akademiet.

Merete har igennem mange år interesseret sig for healing, selvudvikling og alle former for alternativ behandling, hvor udgangspunktet er, at mennesket er en HELHED, der består af krop, sind og ånd – og alle tre elementer tages i betragtning i behandlingen af det enkelte menneske.

For Merete er det vigtigt at finde frem til hvilket budskab kroppen forsøger at sende til os, når vi oplever smerter, spændinger eller andre symptomer.
Nærvær, ro og intuition er vigtige redskaber i hendes behandlinger, hvor hun bruger sin sensitivitet til sammen med klienten at nærme sig en forståelse af, hvad der kan være årsag til problematikken. Læren om kroppens energibaner, akupressur, zoneterapi, krop-psykesammenhænge. At arbejde med åndedrættet, inddrages også i den kropsterapeutiske massage.

Foruden behandling af fysiske problemstillinger, som spændinger og smerter i kroppen samt migræne, har Merete god erfaring med behandling af stress og angst-relaterede symptomer.

Merete tilbyder kropsterapeutisk massage, kropsterapi og healing.

Merete har vært Zumba og STRONG instruktør siden 2016 og har hold i Højbjerg Gymnastikforening. I fritiden dyrker Merete Zumba Fitness, yoga og meditation, foruden kunstneriske interesser.

Merete er RAB godkendt og medlem af Dansk Behandlerforbund.

Merete Troelsen kan kontaktes på email: meretet@justhealth.dk

Merete Troelsen er tilgængelig i klinikken:


Mandag   12.30 – 17.00
Tirsdag    08.00 – 12.30
Onsdag 
  12.30 – 16.30
Fredag.    10.00 – 15.00

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps