Felina Schjødt er uddannet fysiurgisk massør (med speciale i cupping og Gua Sha) og derudover så afslutter hun en 2-årig uddannelse som komplementær hormonterapeut til oktober 2021.

Rigtig mange mennesker er udfordrede af ensformige arbejdsstillinger eller overbelastning. Det kan ramme alle lige fra den kontoransatte til frisøren og negleteknikeren til håndværkeren og iværksætteren. Det kan også være dig der dyrker sport på højt plan og bruger kroppen ekstra hver dag. 

Behandlingen hos Felina er en kombination af fysiurgisk massage, cupping og Gua Sha for at komme mest muligt i dybden på de udsatte steder. Spændinger kan komme fra både fysiske og mentale overbelastninger og derfor er hun meget opmærksom på at have en god dialog før, under og efter behandling med fokus på forebyggende tiltag, f.eks. med forslag til øvelser/ træning, korrekt kost og afstresning.

Fysiurgiske massage samt cupping og Gua Sha er behandlinger der er fordelagtige for alle – uanset om du træner på elite- eller begynderniveau eller om du er udfordret af dagligdags skavanker som f.eks. ondt i ryggen, tennisalbue, nakkesmerter, hovedpine, skuldersmerter, stress, m.m.

Dybdegående, fysiurgisk massage afhjælper ømhed, spændinger og myoser og derudover er det også rigtig godt for vores lymfesystem og vores blodkar da det hjælper til bedre flow, bedre udskillelse af affaldsstoffer og gør vævet afslappet og mere smidigt.

Cupping virker fordi behandlingen fremmer blodtilførslen til musklerne og ved hjælp af kopperne skabes der et vakuum, som virker ligesom dybdegående massage.
Gua-Sha er en asiatisk behandlingsform.

Gua, betyder at gnide eller at skrabe. Sha, er navnet på den karakteristiske form for rød, som opstår i huden under behandlingen. Det er en behandlingsform, hvor man skraber med forskellige redskaber hen over hudens overflade. Behandlingen er effektivt i mod smerter, som f.eks. ved musearm og skulderproblematikker, hovedpine, samt diverse luftvejsproblematikker, såsom forkølelser og astma.

Massage med cupping og Gua Sha er godt for dig som:
– træner meget og ønsker at få mere ud af din træning, øge styrke, hurtigere restitution, og optimere dine træningsresultater.
– har spændinger og/ eller smerter
– døjer med migræne eller hovedpine
– er stresset, har uro eller angst