Anbefalinger


Thomas Rambusch – Maraton løber


Jeg vil gerne sige JustHealth og især Michael Justad en kæmpe tak for den hurtige, målrettede og effektive behandling jeg har modtaget. Jeg havde en overbelastnings skade i læggen og var bekymret for, om jeg kunne løbe et allerede bestilt og betalt maratonløb i Roma. På ganske kort tid formåede Michael (suppleret med massage af Klaus Hansen) med dry needling-behandling at gøre mig løbeklar. Han gav, som erfaren løber, også en del råd om opvarmning og forberedelse, som jeg fik stor glæde af.
Dry needling er måske ikke den mest behagelige behandlingsform, men yderst effektiv.

Michael Justad reddede mig også, da jeg – to dage før en planlagt familieferie – pludselig fik hold i lænden, og min deltagelse på rejsen hang i en tynd tråd. Med to kiropraktiske behandlinger på to dage, rådgivning om bevægelsesadfærd og passende hjælpemidler kom jeg med på turen og kunne nyde solen sammen med min familie.

Jeg har gennem begge processer været yderst tilfreds med den behandling jeg har fået af både personale, og behandlere hos JustHealth i Højbjerg, og jeg giver gerne klinikken og Michael Justad min varmeste anbefaling.


Mathias Bak – Landsholsbryder


Mathias Bak er landsholdsbryder, på vej til VM og OL for Danmark.

“Som bryder får min krop en del slag og overbelastning.
Mine behandlinger hos JustHealth, hjælper mig med at kunne præstere på højeste niveau, og ikke mindst holde mig skadefri.
Det er altid rart at komme hos JustHealth, hvor hele teamet, uanset om jeg har været til kiropraktik, fysioterapeut eller massage, lægger en dyd i at give den bedste og mest målrettede behandling.”

Jeg har været yderst tilfreds med den behandling jeg har fået af både personale, og behandlere hos JustHealth i Højbjerg, og jeg giver gerne team JustHealth min varmeste anbefaling.


Lone Jacobsen


Mit navn er Lone, jeg er 51 år. Mit liv har altid været fyldt med sport og aktivitet, men det stoppede pludselig for 2 år siden.
Jeg blev væltet og trampet på af min hest, hvilket var noget voldsomt og der fulgte en masse smerte og skader med.
En brækket hofte og andre små skader forsvinder ikke bare lige.
Jeg startede ved kiropraktor Michael Justad som har været den eneste behandler der formåede, at endelig få mig til at tro på det nok skulle blive godt igen.
Til tider synes jeg jo nærmest det var pinligt, da jeg havde ondt et nyt sted. Jeg var sikker på at jeg var havnet i de rigtige hænder, og nu løbetræner jeg 4 gange i ugen( ca 50 km) og styrketræning 2 gange om ugen. Det har jeg lovet Michael. Kan kun give ham alle de stjerner som er muligt. Jeg har fået mit liv tilbage.
Den bedste hjælp EVER!


Daniel & Jonathan Villefrance


HURTIG OG PROFESSIONEL BEHANDLING!

Med 2 drenge, der dyrker fodbold på eliteplan med træning 5 x ugentligt og til tider flere gange dagligt, er vi dybt afhængige af hurtig og professionel hjælp, hvis der opstår det mindste tegn til en spirende skade.
Det har vi altid fået fra Michael Justad ved JustHealth.

Uanset om det har drejet sig om en stikken ved knæet, et jag under foden eller smerter fra lyske eller baglår, så har Michael med et enkelt blik og et vågent øre kunnet pinpointe, præcist hvorfra smerterne er opstået og derfor meget hurtigt sætte en behandling i gang, hvis ikke han har fået det sat væk med bare én behandling.

Vores drenge har begge oplevet potentielt langvarige skader, men Michael har ved hjælp af kiropraktik, chokbølge behandling eller akupunktur formået at forkorte disse forløb til det absolut minimale.
Han tager sig tid til at lytte, er ærlig omkring omfanget af en evt skade, og vejleder med både øvelser, genoptræning og begrænsninger, så vi altid kan stole på, at vores drenge får den helt optimale behandling og støtte.

Vi kan kun give klinikken JustHealth vores bedste anbefaling, og vi fortsætter med at gå til Michael, hvis uheldet er ude.

June & Niels VillefranceChris Schultz


I maj måned 2018 fik jeg konstateret en diskusprolaps i nakken mellem 5-6 nakke hvirvel med udstråling til højre arm og hånd. Jeg var ved egen læge, og sundhedsforsikring som henviste til fysioterapi og genoptræning. Jeg fik det ikke bedre med tid, og startet at kigge efter nogle andre der kunne hjælpe mig. Jeg fandt heldigvis Kiropraktor Michael Justad på nettet, og kontaktet klinikken. Her kom jeg hurtig til undersøgelse, hvor på kiropraktoren Michael, sammen med sports massør Klaus Hansen sammensatte et behandlingsforløb som strakte sig over et lille halvt år med kombineret behandlinger ved begge parter.
I dag er jeg 99% symptomfri, og kan passe mit job uden problemer. Jeg er i genoptræning uden smerter. Jeg undgik nakkeoperation takket være klinikken JustHealth og Kiropraktor Michael Justad. Jeg kan kun anbefale dem på det varmeste.
Mange hilsner Christian Schultz.


Randi Nørup


For 20 år siden var jeg involveret i et alvorligt færdselsuheld.

Jeg var sygemeldt og gik til genoptræning i to år med skader i ryg og nakke. Det der hjalp bedst, og som stadig er det, der hjælper og holder mig bedst fungerende er kiropraktisk behandling hos JustHealth og Kiropraktor Michael Justad.

Så takket være regelmæssige besøg hos JustHealth, kan jeg nu passe mit job igen, og være noget for både børn og børnebørn.

Mvh, Randi Nørup


Anne Louise Danielsen


Stor ros til Kiropraktor Michael Justad for behandling, vejledning og ikke mindst tålmodighed.
Jeg fik konstateret fibromyalgi for 10 år siden. Dagene gik med smerter, medicin og meget negativitet. Jeg sov, og tog smertestillende det meste af tiden.
Michael hjalp mig med mine smerter ,og en kæmpe beslutning om at ændre min livstil.
I dag, takke være ham er jeg helt fri af mange års daglig brug af morfin medicin.
Jeg er begyndt at løbe, spise sundt, og har det fantastisk.
Kommer nu jævnligt i klinikken så tingene bliver taget i opløbet.
Man føler aldrig at et besøg er spildt, og Michael’s personlighed skal lige have en stor stjerne.

Anne Louise Danielsen


Camilla Scarlett Lylloff


Michael Justad hos JustHealth, er en meget grundig og dygtig kiropraktor, der ser på hele mennesket og ikke kun der hvor det er galt. Han finder årsagen til smerterne.
Jeg har et piskesmæld, der før gav mig daglig hovedpine!
Efter jeg er begyndt at komme ved Michael, er mine hovedpiner blevet meget mindre, jeg kan næsten ikke huske sidst jeg havde hovedpine.

Ud over det har jeg kæmpet med smerter i mit knæ og min hæl i mange år, og havde fået af vide af min egen læge, at det kunne man ikke gøre noget ved, men efter en enkel forundersøgelse, og 6  behandlinger ved Michael har jeg hverken smerter i min hæl eller mit knæ længer.
Kan kun give min varmeste anbefaling til et besøg ved Michael Justad i klinikken JustHealth

Camilla Scarlett Lylloff


Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps