JustHealth – Din kiropraktor tæt på ÅrhusSmerter, ømme muskler og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet er hyppige problemer, vi som kiropraktor ser hos både unge og ældre. Problemerne kan opstå pludseligt grundet en skade, og de kan udvikle sig over længere tid, hvor omfanget blot vokser sig større.

Uanset hvilke specifikke gener, der belaster din krop og generer dig i din dagligdag, samt hvor længe problemerne har stået på, tilbyder vi at træde til som din kiropraktor i vores klinik tæt på Århus, hvor du kan få den nødvendige behandling.

Vi hjælper dig med at slippe af med dine smerter, så du kan genoptage daglige aktiviteter og gøre det, du brænder for.


Undersøgelse, diagnosticering & behandling


JustHealth er en kiropraktisk klinik tæt på Århus, hvor personer med forskellige skader og sygehistorier kan komme og få professionel kiropraktik behandling, der kan gøre en verden til forskel.

Når du henvender dig til os, vil vi lægge ud med at foretage en grundig undersøgelse. Dette gør vi med henblik på at finde de specifikke grunde til dine symptomer, vi er en kiropraktor klinik nær Århus, som lægger vægt på dybdegående undersøgelse af, hvori det konkrete problem opstår.

På denne baggrund stiller vi en diagnose og påbegynder behandling, som skal komme skader og smerter i bevægeapparatet til livs. Som kiropraktor klinik i omegnen af Århus benytter vi manuelle teknikker i form af ledjustering, mobilisering, traktion og massage, og afhængigt af den specifikke diagnose tilbyder vi at supplere med specialværktøj og bløddelsbehandling.

Alle vores behandlinger tager udgangspunkt i den enkelte persons tilstand, og med os som din kiropraktor nær Århus kan du således vide dig sikker på skræddersyet, individuel behandling.


Kiropraktor nær Århus med speciale i idrætsskader


Flere og flere lever en aktiv hverdag, hvor sport, motion og andre aktiviteter spiller en stor rolle. En aktiv hverdag er vigtig for at holde sig sund og samtidig godt for vedligeholdelsen af bevægeapparatet. Ikke desto mindre øger et højt aktivitetsniveau også risikoen for at blive ramt af en skade.

Er uheldet ude, og du får en skade, kan du søge behandling hos os. Med stor viden om såvel professionelle sportsudøvere som almindelige motionister tilbyder vi blandt andet genoptræning og massage af muskler med det formål at behandle skaden og minimere smerter og gener.

Vi har idræts- og sportsskader som speciale og er en kiropraktor ikke langt fra Århus, som kan hjælpe dig med på hurtig og sikker vis at komme tilbage i topform.


Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps