Michael Justad – Kiropraktor


Michael Justad er indhaver af klinikken JustHealth som åbnet november 2016.
Han er uddannet kiropraktor på Syddansk Universitet i Odense i 2011.
Michael har yderligere ekspertise i chokbølgebehandling af kroniske senelidelser, IMS (nål) behandling for muskulærelidelser og genoptræning. Michaels interesserer sig især for hovedpinepatienter. Selv har Michael været aktiv idrætsudøver i mange år på højt plan, i flere forskellige sportsgrene, hvor han har været norsk mester 13 gange, i fem forskellige idrætsgrene.

Michael har over 20års erfaring indenfor personlig træning og ernæring, primært i vægtreduktion og vægtøgning, fitness/bodybuilding, rehabilitering og skadeforebyggelse.
Michael har fokuseret på præstation og opnåelse af mål. Denne ekspertise er forankret fra tiden som topatlet, og udvikles gennem praktisk rehabilitering og behandling af patienter.

Ved siden af har han har flere års erfaring som træner og behandler flere sportshold og virksomheder. BBB – 1. div. fodbold i Odense, Danmark. Superliga holdet Sogndal Fotball og Brann fotball klubb, Bergen, Norge. Elite Holdet Fana Golfklub Bergen, Norge og olierederiet, Baker Hughes i Bergen Norge, hvor han trænede næsten 100 medarbejdere.

Med denne baggrund har han et godt grundlag, og forståelse af anatomi og fysiologi og drager nytte af det i sin egen praksis. Michael har erfaring med at afholde kurses og foredrag indenfor kiropraktik, sundhed, fitness og kost, og holder gerne foredrag i jeres virksomhed efter behov.

Michael Justad kan kontaktes på email: michael@justhealth.dk

Kiropraktor Michael Justad er tilgængelig
i klinikken hver dag mellem 08.00 – 17.00
Fredager 08.00 – 14.00


Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps