Senior træningKom og træn sammen med andre seniorer.
Der er fokus på, at få varmet hele kroppen op, styrketræning af de store muskelgrupper og til sidst udspænding.

Gør noget godt for din krop og dig selv. Alle kan være med uanset, om man har gået til træning før. Fysioterapeuten tilpasser træning, alt efter hvad behovet er og hjælper dig med at holde skavankerne nede. Det kan fx være slidgigt, genoptræning efter sygdom eller almindelig vedligeholdelse af bevægeapparatet.

Formålet er gennem specifik træning og tilegnet viden at reducere smerte, forbedre funktionen og herigennem lette dagligdagen og undgå eller udsætte en evt. operation.

Patientundervisningen er et vigtigt element, hvor man lærer om symptomer, behandlingsmuligheder, træning og fysisk aktivitet, smertehåndtering, hjælp til selvhjælp m.m.

Forløb

Træningsforløbet foregår over cirka 6 uger. Ved første konsultation starter vi med en grundig undersøgelse og testning. På baggrund af dette påbegynder vi et specifikt konstrueret træningsforløb 2 gange ugentligt. Som afslutning på forløbet vil hver deltager igen blive undersøgt og testet for at vurdere effekten af forløbet. Efterfølgende vil du og fysioterapeuten sammen udarbejde en plan for hvordan de positive resultater af forløbet kan vedligeholdes.


Tidspunkter


Kontakt os for info om holdstart og holdtidspunkter. Tiderne varierer for at tilgodese holddeltagerne så vidt muligt. I øjeblikket har vi et hold fra 11.00-11.45 mandag og torsdag.

– Tiderne kan også her påvirkes af deltagerønsker.

PRIS

TRÆNINGSFORLØB, 6 UGER:

PRIS

6 UGER – 12 X HOLDTRÆNING

1500KR.


BLIV MED!


Ring på 86 24 90 90 og bestil en tid til første gang undersøgelse hos vores fysioterapeut Mette Rehnquist eller skriv direkte til hende på mette@justhealth.dk Du er også meget velkommen til at skrive med opklarende spørgsmål.
Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 18:00
Onsdag
7:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps