Viden om


Hvad er bindevævsmassage?


Massage kan være en effektiv måde at få løsnet op for spændte muskler og få dem til at slappe af.
Især bindevævsmassage kan have en gavnlig effekt på kroppen. Denne massageteknik arbejder direkte med bindevævet, musklerne og selve nervesystemet, og det er en særligt dybdegående form for massage.
Derfor kan den være god til dig, der har brug for at få løsnet forskellige spændinger i kroppen og afspænde stramme og anspændte muskler.Genoptræning Højbjerg


Skal du til at træne op efter længere tids sygdom eller skadeforløb? Når det kommer til genoptræning, er det vigtigt, at det foregår i det rette tempo og med den rette belastning, så man ikke risikerer at overbelaste kroppen eller aktivere skaden igen. Udover kiropraktik, massage og akupunktur tilbyder JustHealth også genoptræning i Højbjerg, så du kan komme tilbage på rette spor, hurtigt og skånsomt. Kontakt os i dag for at påbegynde dit forløb med genoptræning.Bindevævsmassage Højbjerg


Ønsker du en dybdegående massageform, der løsner godt op i kroppen, er bindevævsmassage lige noget for dig. Udover klassisk massage, sportsmassage og triggerpunkt massage, tilbyder JustHealth bindevævsmassage i Højbjerg. Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde en tid, der passer ind i dit skema.Hvor hurtigt virker akupunktur – og hvor mange behandlinger kræves?


Akupunktur er en særlig behandlingsmetode, der ved indsættelse af nåle i huden har tydelige effekter. Men ofte oplever vi også, at der er mange spørgsmål til behandling med akupunktur. For hvor hurtigt virker akupunktur egentlig? Og hvor mange behandlinger skal der til, før resultaterne viser sig?

Det kan du finde svar på i dette indlæg, så du ved, hvad du kan forvente, når du begynder i akupunkturbehandling hos JustHealth i Højbjerg, Århus.Klassisk massage Højbjerg


Der findes mange forskellige former for massage, der har hver deres formål, fx sportsmassage, gravidmassage og triggerpunktmassage. Massage behøver dog ikke lindre et bestemt problem, men kan også bruges forebyggende og som en særlig selvforkælelse. Massage er en luksus, flere burde unde sig selv, da det på flere måder er med til at styrke den kropslige og psykiske velvære. Hos Justhealthtilbyder vi klassisk massage i Højbjerg, der har til formål at give en all-round afslappende virkning. Kontakt os i dag for at bestille tid.Sportsmassage Højbjerg


Det er sundt at bevæge kroppen og dyrke sport, men overgør man det, er der stor risiko for, at man får skader, som kan føre til alvorlige smerter i bevægeapparatet. Dyrker du meget sport og ønsker du at forebygge eller behandle skader og gener i forbindelse med dette, tilbyder JustHealth sportsmassage i Højbjerg i vores klinik på Oddervej 89. Kontakt os for at bestille en tid.Hvordan virker kiropraktik?


Kiropraktik er en manuel behandlingsmetode, hvor en uddannet kiropraktor behandler muskel-, led- og skeletgener ved brug af sine hænder. Formålet med behandlingen er at normalisere funktionaliteten i muskler og led.

Hvordan virker kiropraktik? Det er et både godt og vigtigt spørgsmål til at forstå, hvorfor kiropraktisk behandling er anvendeligt i mange sammenhænge. I dette indlæg vil vi hos JustHealth derfor forsøge at svare på dette spørgsmål.Hvad kan en kiropraktor behandle?


Kiropraktik er en bred behandlingsform: En kiropraktor er nemlig uddannet inden for både diagnosticering og behandling – og har ligeledes fokus på forebyggelse af smertetilstande og skader i muskel- og skeletsystemet.

Denne brede vifte af kompetencer gør en kiropraktor i stand til at afhjælpe en lang række både langvarige og akutte problemer med led, muskler, knogler og nerver. Men hvad kan en kiropraktor behandle mere konkret?

Herunder lister vi hos JustHealth en række gener og smertetilstande i bevægeapparatet, som en kiropraktor kan behandle.Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps