Bindevævsmassage HøjbjergØnsker du en dybdegående massageform, der løsner godt op i kroppen, er bindevævsmassage lige noget for dig. Udover klassisk massage, sportsmassage og triggerpunkt massage, tilbyder JustHealth bindevævsmassage i Højbjerg. Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde en tid, der passer ind i dit skema.


Hvad er bindevævet egentlig?


Bindevævet er det materiale, der ligger mellem organerne og vævet. Bindevævets funktion er både at holde sammen og give form. Bindevævet findes flere forskellige steder, både i vores hud og muskler. Bindevævet er en slags depot for affaldsstoffer, og masseres disse ikke ud, kan det resultere i muskelspændinger, stivhed og smerter, hvilket ofte er årsag til at folk opsøger en massør.

Man kan også sige, at bindevævet er alt det, der ikke er muskler, og en bindevævsmassage er derfor en holistisk behandling, der arbejder med hele kroppen. Massagen kan både have en effekt på fysiske og psykiske spændinger. Du kan altså både komme til at føle dig lettere og gladere efter en behandling.


Hvordan foregår en bindevævsmassage?


Når vi foretager bindevævsmassage i Højbjerg, i vores klinik på Oddervej 89, er vores formål at løsne gamle spændinger i vævet. Al massage udføres af professionelle massører, der benytter forskellige teknikker og greb, der skal løsne og udvide muskler, bindevæv, sener osv.

Modsat andre massageformer er bindevævsmassage yderst skånsom. Selvom den går i dybden, foregår den med blide tryk og bevægelser. Men lad dig ikke snyde, den nænsomme behandling har en stor effekt! Bindevævsmassage er blandt andet med til at udskille affaldsstoffer fra kroppens celler, og efter behandlingen vil du som patient føle, at du er blevet meget lettere.


Bestil tid til bindevævsmassage i Højbjerg


Ønsker du en lettere, sundere, rankere krop, så kan bindevævsmassage hjælpe. Kontakt JustHealth i dag for at bestille tid til bindevævsmassage i Højbjerg, eller tag et kig på vores andre massageformer, klassisk massage, triggerpunktmassage og sportsmassage. Du skal ikke have smerter, så hvis du oplever gener, bør du straks tage kontakt til vores professionelle massører.Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps