Hvad er bindevævsmassage?



Massage kan være en effektiv måde at få løsnet op for spændte muskler og få dem til at slappe af. Især bindevævsmassage kan have en gavnlig effekt på kroppen. Denne massageteknik arbejder direkte med bindevævet, musklerne og selve nervesystemet, og det er en særligt dybdegående form for massage. Derfor kan den være god til dig, der har brug for at få løsnet forskellige spændinger i kroppen og afspænde stramme og anspændte muskler.


Hvordan fungerer bindevævsmassage i praksis?


Det kan du få svar på i dette indlæg, hvor du kan blive klogere på, hvordan vi hos JustHealth bruger massage i vores behandlinger.


Skader som bindevævsmassage kan afhjælpe


Bindevævsmassage handler om at løsne op for bindevævet. Ved skader eller overanstrengelse kan der opstå spændinger i bindevævet, der skaber smerter i kroppen. Bindevævsmassage kan hjælpe på en række skader, heriblandt:

  • Ryg- og lændesmerter

  • Piskesmæld

  • Fibromyalgi

  • Skulder- og nakkesmerter

  • Ledsmerter

  • Sportsskader og forstuvning

  • Muskelspændinger

  • Bækkenløsning


Hvordan udføres bindevævsmassage?


Bindevævsmassage er en massageform, der kan bringe kroppen i balance igen. Når vi behandler, sker det ved hjælp af dybdegående tryk, der frigør spændinger i kroppen og løsner op for muskler og bindevæv. Behandlingen går ud på at afbalancere bindevævet. Dette aktiverer nervesystemet, og det hjælper kroppen til at give slip på spændinger. Vi bruger forskellige greb, alt efter om det drejer sig om at udvide muskulaturen eller om fokus er på sener, nervefunktioner, lymfedrænage eller bindevæv.
Massageformen er især effektiv til at løsne op for arvæv eller andre hårde og spændingsfyldte områder, der for eksempel er opstået i forbindelse med en skade eller en operation.


Hvordan føles behandlingen?


Bindevævsmassage kan være med til at løsne op for gamle traumer såvel som muskelspændinger, og massagen i sig selv er blid og behagelig, selvom den har en dybdegående effekt. Mange føler sig bagefter både fysisk og psykisk lettere, end da de kom, og behandlingen giver også kroppen mulighed for at skille sig af med affaldsstoffer.

Hvis du vil vide mere om bindevævsmassage og prøve, om det er noget for dig, er du velkommen til at kontakte os her.
Vi tilbyder løbende massagebehandlinger, der også kan kombineres med andre behandlinger alt efter behov.



Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps