Hvad kan en kiropraktor behandle?Kiropraktik er en bred behandlingsform: En kiropraktor er nemlig uddannet inden for både diagnosticering og behandling – og har ligeledes fokus på forebyggelse af smertetilstande og skader i muskel- og skeletsystemet.

Denne brede vifte af kompetencer gør en kiropraktor i stand til at afhjælpe en lang række både langvarige og akutte problemer med led, muskler, knogler og nerver. Men hvad kan en kiropraktor behandle mere konkret?

Herunder lister vi hos JustHealth en række gener og smertetilstande i bevægeapparatet, som en kiropraktor kan behandle.


10 lidelser en kiropraktor kan behandle:


  1. Iskias
  2. Rygsmerter
  3. Nakkesmerter
  4. Skuldersmerter
  5. Smerter i lænd
  6. Hovedpine
  7. Forstuvninger
  8. Fibersprængninger
  9. Spædbørnskolik
  10. Ømme og spændte muskler

Gør det ondt at blive behandlet?


Mange frygter kiropraktisk behandling, fordi behovet forbehandling netop skyldes, at de på forhånd har smerter et eller flere steder i kroppen.

Dog er kiropraktisk behandling i langt de fleste tilfælde smertefri. Behandlingen foregår ved, at kiropraktoren bruger sine hænder til at manipulere, løsne og/eller udspænde muskler og led, og dette giver i udgangspunktet ikke anledning til smerter. Manipulationsbehandlingen forårsager dog ofte en lille knæklyd, og nogle finder denne ubehagelig. Mange tror, at lyden skyldes, at noget i kroppen knækkes eller hives over, men den faktiske årsag er blot et leds frigørelse af luftbobler.

Hos JustHealth informerer vi dig altid om, hvad vi gør, så du kan være helt tryg i behandlingsforløbet.


Fysioterapi og kiropraktik


Det kan være svært at kende forskel på fysioterapi og kiropraktik. Mange tænker på fysioterapeuten som den person, der giver massage, mens kiropraktoren ’knækker’ led. Denne definition er imidlertid for snæver til at indfange alle nuancerne.

Virkeligheden er, at fysioterapeuter og kiropraktorer laver mange af de samme ting; de masserer og mobiliserer led. Men hvor fysioterapeuten ofte har særlig fokus på genoptræning efter skader og forebyggelse, laver kiropraktoren flere undersøgelser og behandlinger af smerter og problemer i muskler og led.Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps