Hvor hurtigt virker akupunktur – og hvor mange behandlinger kræves?Akupunktur er en særlig behandlingsmetode, der ved indsættelse af nåle i huden har tydelige effekter. Men ofte oplever vi også, at der er mange spørgsmål til behandling med akupunktur. For hvor hurtigt virker akupunktur egentlig? Og hvor mange behandlinger skal der til, før resultaterne viser sig?

Det kan du finde svar på i dette indlæg, så du ved, hvad du kan forvente, når du begynder i akupunkturbehandling hos JustHealth i Højbjerg, Århus.


Varme, kulde og lindring af smerter


Allerede når nålene placeres i kroppens akupunkturpunkter, påvirkes energi-gennemstrømningen og kroppens egne helbredelsesprocesser stimuleres. Denne hurtige påvirkning af kroppens indre systemer viser sig i nogle tilfælde ved, at der opleves en følelse af varme i kroppen – eller modsat, at du begynder at fryse. Det er naturlige reaktioner.

Temperaturændringer er det første tegn på forandringer, men der sker også andre ting med kroppen efter blot en enkelt behandling. Akupunkturbehandling frigiver nemlig hormonstoffet endorfin, som er kroppens eget morfin. Det virker både smertestillende og beroligende, og derfor kan akupunktur lindre smerter og gener.


Gode resultater opnås ved gentagne behandlinger


Akupunktur virker ret hurtigt, men det er nødvendigt at modtage regelmæssige akupunkturbehandlinger for at sikre både gode og holdbare resultater. Ofte viser de gode resultater sig over tid, men hvor mange behandlinger, der er nødvendige afhænger af, hvad du får akupunktur for og hvor slemt problemet er. Generelt forholder det sig sådan, at kroniske lidelser kræver flere behandlinger end akutte lidelser.

Som behandlingsform kan akupunktur ikke helbrede alle lidelser – f.eks. Parkinsons, sklerose eller Alzheimers – men akupunktur kan imidlertid lindre belastende symptomer og dermed give øget livskvalitet for den enkelte patient.

Til trods for at mange oplever, at akupunktur allerede har en positiv effekt på lidelsens symptomer efter første behandling, er det ikke ualmindeligt, at anden eller tredje behandling med akupunktur giver nedgang. Det er en naturlig reaktion, men med gentagne behandlinger bliver opgangen større end nedgangen – og så vil der opstå gode og langvarige resultater.

Vil du vide mere om behandlingen med akupunktur, er du velkommen til at kontakte JustHealth i dag.Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps