Hvordan virker kiropraktik?Kiropraktik er en manuel behandlingsmetode, hvor en uddannet kiropraktor behandler muskel-, led- og skeletgener ved brug af sine hænder. Formålet med behandlingen er at normalisere funktionaliteten i muskler og led.

Hvordan virker kiropraktik? Det er et både godt og vigtigt spørgsmål til at forstå, hvorfor kiropraktisk behandling er anvendeligt i mange sammenhænge. I dette indlæg vil vi hos JustHealth derfor forsøge at svare på dette spørgsmål.


Led, muskler og nervesystem


Kiropraktik flytter hverken rundt på knogler eller laver andre drastiske forandringer i kroppens muskulatur. Kiropraktik bidrager derimod til ændringer i de nerveceller, der findes omkring kroppens led og i musklerne, således at de kan kommunikatere bedre med hjernen. Det fører til lindring af smerter og afhjælpning af gener.

For når kommunikationen mellem nerveceller og hjernen forbedres, forbedres kroppens normale funktioner. Nerveimpulser, som hjernen sender tilbage til muskler og led, når ud i hele kroppen, og på denne måde får kroppen optimale betingelser for at sikre kroppens funktionelle tilstand.


Manipulationsbehandling og behandlingsteknikker


Manipulationsbehandling er en af kiropraktorens mest kendte behandlingsteknikker. Med hurtige tryk og impulser består denne teknik i at manipulere led, og teknikken kendes ofte på det karakteristiske knæk.

Denne manipulation samt andre behandlingsteknikker påvirker nerverne omkring muskler og led, således at problemer, der er til hindring for systemets normale funktion, fjernes.

Når en af vores kiropraktorer gennem manuelle teknikker går ind og manipulerer og masserer muskler, led og knogler, går kiropraktoren samtidig ind og arbejder med nervesystemet. Der er nemlig en tæt sammenhæng mellem disse. Ved brug af kiropraktiske teknikker ’genstarter’ kiropraktoren så at sige kroppens funktioner.


Røntgen – et vigtigt redskab


Til trods for at hænderne er kiropraktorens vigtigste redskab, er der nogle ting, der ikke kan klares uden teknisk udstyr. En af disse er røntgenundersøgelser, som nødvendigvis er betinget af det rette udstyr.

Røntgen er et vigtigt redskab for at vi kan udføre vores arbejde, da det kan vise os, om der er tale om brud, bygningsfejl eller instabilitet. ¨Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps