Klassisk massage HøjbjergDer findes mange forskellige former for massage, der har hver deres formål, fx sportsmassage, gravidmassage og triggerpunktmassage. Massage behøver dog ikke lindre et bestemt problem, men kan også bruges forebyggende og som en særlig selvforkælelse. Massage er en luksus, flere burde unde sig selv, da det på flere måder er med til at styrke den kropslige og psykiske velvære. Hos Justhealth tilbyder vi klassisk massage i Højbjerg, der har til formål at give en all-round afslappende virkning. Kontakt os i dag for at bestille tid.


Hvad er klassisk massage?


Den klassiske massage er den mest udbredte i Danmark, og går helt enkelt ud på at gennemarbejde kroppen for at løsne muskelspændinger og fjerne ophobninger af affaldsstoffer. Metoden til dette er blandt andet strøg, tryk, æltning m.m., der vibrerer både den udvendige hud og de dybereliggende muskler, sener, bindevæv osv.

Alle vores massagesessioner foregår i vores hyggelige og behagelige lokaler og foretages af professionelle massører. Du kan derfor trygt overlade din krop i deres hænder.


Fordelene ved klassisk massage


Udover at massagen føles som en personlig luksus, og hensætter krop og sind i en behagelig, afslappet stemning, har den klassiske massage også mange gavnlige virkninger.

Rent kropsligt hjælper den klassiske massage med at forbedre kroppens omsætning. Blodcirkulationen forbedres af massørens berøring og den øgede ilttilførsel vil både føre til mere energi og til at afhjælpe smerter og ubehag.

Massagen kan også både forebygge og afhjælpe skader og forbedre din kropsholdning.

På det psykiske plan kan massage både være med til at afhjælpe depression og angst.


Bestil tid til en klassisk massage i Højbjerg


JustHealth tilbyder både sportsmassage, triggerpunkt massage, bindevævsmassage, men altså også helt almindelig, klassisk massage. Vil du forkæle dig selv med en afslappende behandling, hvor grebene ikke er lige så dybdgegående og hårdhændede anbefaler vi, at du bestiller tid til vores klassiske massage i Højbjerg. Kontakt os for at bestille en tid i dag.Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps