Sportsmassage HøjbjergDet er sundt at bevæge kroppen og dyrke sport, men overgør man det, er der stor risiko for, at man får skader, som kan føre til alvorlige smerter i bevægeapparatet. Dyrker du meget sport og ønsker du at forebygge eller behandle skader og gener i forbindelse med dette, tilbyder JustHealth sportsmassage i Højbjerg i vores klinik på Oddervej 89. Kontakt os for at bestille en tid.


Hvorfor er det nødvendigt med sportsmassage?


Sportsmassage kan både bruges forebyggende og behandlende. Før en stor sportspræstation kan massage hjælpe med at forberede kroppen, musklerne og bindevævet til den forestående belastning, og efterfølgende kan massagen bruges til at normalisere bevægeapparatets funktion.

Har kroppen været fysisk overbelastet hjælper vores sportsmassage i Højbjerg til at løsne og blødgøre musklerne, så ophobede affaldsstoffer nemmere kan udskilles. Ophobninger af affaldsstoffer resulterer i en anspændt og smertende krop, og formålet med sportsmassage er derfor at sætte gang i blodcirkulationen og tilføre frisk ilt og næringsrig blod til kroppen.

Sportsmassagen kan altså både bruges til at forberede kroppen til store fysiske præstationer, at restituere mellem træningspas og at lindre muskelsmerter og overbelastninger.


Sportsmassage bidrager til:


  • At din krop restituerer hurtigere, så du kan komme i gang med din sport igen
  • At du kan træne hårdere, uden at overbelaste kroppen
  • At du kan reducere muskelsmerter, ømhed og andre sportsrelaterede skader

Sådan foregår vores sportsmassage


Når vi udfører vores sportsmassage i Højbjerg, har vi fokus på dybdegående behandling af kroppens muskler og bindevæv. Hvad vi fokuserer på, afhænger af den enkelte person og hvilken sportsgren han/hun udøver, men formålet er altid at skabe en bedre gennemstrømning i kroppen, så skadelige affaldsstoffer kan udskilles og gavnende stoffer kan føres uhindret rundt i kroppen.

Sportsmassagen foregår i behagelige og hyggelige lokaler i vores klinik på Oddervej 89 i Højbjerg, tæt ved Århus.


Book tid til sportsmassage i Højbjerg


Oplever du smerter og spændinger i kroppen, enten pga. overbelastning eller stillesiddende arbejde, er sportsmassage løsningen. Kontakt JustHealth i dag for at bestille tid til en omgang sportsmassage i Højbjerg.Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps