Massage i Højbjerg

Uanset om du har spændinger i kroppen, er stresset, er en sportsudøver med overbelastnings skader, eller blot ønsker at få en pause fra den daglige trummerum, kan massage være noget for dig. Hos JustHealth tilbyder vi professionel massage i Højbjerg, på vores adresse på Oddervej 89.

Massages virkning på kroppen
• Massage giver en bedre blodgennemstrømning på grund af en temperaturstigning på 0,5 – 1° C.
• Stigende pumpeeffekt giver også stigende blodgennemstrømning, som medvirker til at affaldsstofferne bliver udskilt i vævet.
• Massage kan udspænde muskler, sener og facie (muskelhinder)
• Når du får massage udskilles endorfin, kroppens eget morfinstof, der hæmmer smerte, som vil give en lokal muskelafslapning.
• Efter en skade kan massage ”stresse” fibrene til at lægge sig rigtigt.
• Gennem histamin udskillelse vil der ske en øget vævssmidighed

Her er et udvalg af massageteknikker JustHealth i Højbjerg tilbyder, og en forklaring på hvordan massage kan hjælpe dig til et bedre liv.

Triggerpunkt massage/Accupressure
Trigger punkt massage løsner spændinger, der har sat sig i musklerne. Massøren trykker på bestemte punkter i musklerne, indtil spændingen gradvist løsner op. Dette er en meget effektiv, men ofte lidt smertefuld behandling.

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage løsner hårde gamle spændinger i væv omkring og overflade muskler især fascie og sener. Dette er en stærk og dyb massage, hvor massøren bruger forskellige greb og teknikker til at udvide muskler, sener, bindevæv, nervefunktion og lymfedrænage. Teknikken er god at bruge til at opløse afkortet arvæv, for eksempel efter kirurgi eller en skade.

Sports Massage

Udover almindelig afspændende massage i Højbjerg, tilbyder JustHealth også sportsmassage. Formålet med sports massage er at fremskynde genoptræning/heling af beskadigede eller spændte muskler. Den behandler og strækker forkortede muskler, reducerer arvæv i forbindelse med skader, og stimulerer kroppen til at skille sig af med overskydende væske og hævelse. Inden træning kan denne form for massage hjælpe med at forberede muskler og væv til belastningen og øge atletens præstation. Massøren overvejer, hvilke specifikke muskler, der er involveret i den pågældende sportsgren. Intensiteten justeres alt efter om man ønsker opvarmning før træningen eller restituering efter aktiviteten.

Formålet med vores sportsmassage i Højbjerg er at:

• Restaurere hurtigere og mer effektivt efter hård træning
• Tren hårdere, og opnå dine mål hurtigere uden irriterende smerter og skader
• Reducer muskelømhed, træthed og overbelastninger
• Forlæng din idrætskarriere
• Opnå dit optimale potentiale når det virkelig gælder
                     

ART
Active Release Technique er en specifik behandling, der er baseret på muskelmassage kombineret med muskelstræk. Hver eneste muskel eller muskelgruppe behandles særskilt.

Klassisk massage i Højbjerg
Hvis du gerne vil have en massageform, som giver en mere afslappende virkning, så er klassisk massage noget for dig. Her bruges greb, der ikke er så dybdegående og opleves mere behagelig end de massageteknikker, der er nævnt ovenfor.

Hvad enten du ønsker at forkæle dig selv med en afslappende massage, eller ønsker lindring af sportsskader i bevægeapparatet, er en massage i Højbjerg hos JustHealth løsningen.

Save

Save

Save

FIND OS HER

ODDERVEJ 89

8270 HØJBJERG