BRYST & RYG
Smerter mellem skulderbladene


Smerter i øvre del af ryggen mellem skulderbladene rammer rigtig mange af os. Det er ikke så mærkeligt, når vi tænker på alt det kontorarbejde som udføres i højt tempo, med runde skuldre, fremoverbøjet hoved og anspændte arme. Smerterne kan sprede sig op til nakken, ud i skuldre, arme og frem til brystet.


Brystsmerter


Brystsmerter er en uspecifik diagnose og kan rumme alt fra enkle og ufarlige årsager som stress og muskelspændinger til livstruende tilstande som hjerteinfarkt og lungesygdomme. Det er derfor vigtigt at man får kortlagt årsagen til sine brystsmerter. Vi kan hjælpe med at stille den rigtig diagnose.Låsninger i brystryg og ribben


Låsninger og spændinger i brystryg, eller ribben opleves ofte som smerte mellem skulderbladene som kan give udstrålende smerter rundt om siderne og frem i bryst og brystben. Nogen gange går smerterne op i nakke, hals og ud mod skuldrene. Smerterne beskrives ofte som intense og diffuse.


Prolaps/diskus brystryg


Intens udstrålende smerte, er et normalt symptom ved prolaps i brystryggen og er ofte isoleret til øvre brystryg og kan give smerter frem mod brystet eller maven. Hoste og nysen kan forstærke smerterne. Prolaps i brystryggen er relativ sjældent i forhold til prolaps i nakke og lænd.
Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps