Andre DiagnoserComputerskader


“Sitting is the new smoking”

Hver eneste dag, sidder tusindvis af danskere foran computerskærmen på arbejdet, eller der hjemme. Mange af disse får ”computerskader” i muskel- og skeletsystemet. Selv om ”musearm” er blevet et begreb, handler computerskader om en række belastningsrelaterede smerter i muskler og senevæv. Om man ikke sidder på sin computer, sidder man på sin mobil eller iPad. Disse type lidelser er holdningsbetingede lidelser og kan forebygges ved genoptræning.


Angst


Angst er en samlet betegnelse for forskellige psykiske lidelser, der alle giver en følelse af overdreven bekymring, eller frygt uden en egentlig grund som fællestræk. Alle kender følelsen af at være bange eller bekymret ind imellem, og i mange tilfælde kan der være en klar årsag til at man er det. Det er først når bekymringen eller frygten er overdreven eller kommer uden grund, at der kan være tale om en angstlidelse. For at vi skal kalde det en angstlidelse må det også gå ud over livskvaliteten hos den pågældende. Angst kan deles ind i panikangst, kortvarig angst, eller kronisk angst. Hos JustHealth kan Kropsterapeut og Healer Merete Troelsen hjælpe dig videre.


Hypermobilitet


Hypermobilitet er ikke en sygdom, eller lidelse i sig selv. Hypermobilitet eller hypermobile led kan beskrives som en tilstand, hvor et eller flere led kan bevæges udover hvad der anses som normalt. Enkelte kan have hypermobilitet uden andre symptomer, mens andre kan have en række andre lidelser i forbindelse med deres hypermobilitet.Åbningstider

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken


Mandag
8:00 – 17:00
Tirsdag
8:00 – 17:00
Onsdag
8:00 – 17:00
Torsdag
8:00 – 17:00
Fredag
8:00 – 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

BOOK EN TID

Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps