Computerskader


“Sitting is the new smoking”

Hver eneste dag, sidder tusindvis af danskere foran computerskærmen på arbejdet, eller der hjemme. Mange af disse får ”computerskader” i muskel- og skeletsystemet. Selv om ”musearm” er blevet et begreb, handler computerskader om en række belastningsrelaterede smerter i muskler og senevæv. Om man ikke sidder på sin computer, sidder man på sin mobil eller iPad. Disse type lidelser er holdningsbetingede lidelser og kan forebygges ved behandling og genoptræning.
I klikken kigger vi på helheden, og tilbyder hjælp til det vi sætter under “andre diagnoser”.

ET LIV I BEVÆGELSE

Angst

Angst er en samlet betegnelse for forskellige psykiske lidelser, der alle giver en følelse af overdreven bekymring, eller frygt uden en egentlig grund som fællestræk. Alle kender følelsen af at være bange eller bekymret ind imellem, og i mange tilfælde kan der være en klar årsag til at man er det. Det er først når bekymringen eller frygten er overdreven eller kommer uden grund, at der kan være tale om en angstlidelse. For at vi skal kalde det en angstlidelse må det også gå ud over livskvaliteten hos den pågældende. Angst kan deles ind i panikangst, kortvarig angst, eller kronisk angst. Hos JustHealth tager vi det psykiske med i vores vurdering af din situation. Man kan ikke skille hoved fra kroppen, og man kan ikke behandle det ene uden at inddrage det andet. Det psykiske falder tit under andre diagnoser.


Hypermobilitet

Hypermobilitet er ikke en sygdom, eller lidelse i sig selv. Hypermobilitet eller hypermobile led kan beskrives som en tilstand, hvor et eller flere led kan bevæges udover hvad der anses som normalt. Enkelte kan have hypermobilitet uden andre symptomer, mens andre kan have en række andre lidelser i forbindelse med deres hypermobilitet. Hos os kan du få hjælp og vejledning til at forebygge skader fra din hypermobilitet.

Alt på et sted
Alt på et sted

Kontakt os

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken

  • Mandag - Torsdag

    8:00 - 17:00

  • Fredag

    8:00 - 15:00

  • Lørdag - Søndag

    Lukket