“De bedste resultater kommer på tværs af fagene”

Behandlinger


Hos JustHealth har vi en lang række behandlingsformer. Alt efter om du har ondt i ryggen, hovedet, smerter i kæben eller måske i lænden med stråling til benene, så finder vi sammen den bedste behandlingsform til dig, indenfor massage, kiropraktik, akupunktur, eller en kombination. Vi kan både undersøge, diagnostisere, behandle, eller hjælpe med genoptræning og forebyggelse. Vi kan også henvise videre til røntgen, MR-scanning og CT scanning ved behov.
Du får den bedste behandling hos JustHealth Kiropraktik & Idrætsklinik, som baserer sine tilbud på ny viden og tværfaglig samarbejde.

Læs om de forskellige dygtige behandlere, vi har samlet på JustHealth Kiropraktik & Idrætskliniken i Højbjerg.

Vi kan tilbyde dig den bedste behandling, fordi vi samarbejder på tværs af fagene. Du kan også bede om en bestemt kiropraktik behandling eller vælge mellem de mange andre behandlinger vi tilbyder her i klinikken JustHealth.

Du kan henvende dig til os både med og uden henvisning fra lægen. Læs her om nogle af de mange behandlinger, som du kan få i JustHealth, eller ring og få en snak med os, så vi sammen kan finde den bedste behandling til dig og dine smerter i din krop.


Kontakt os

Oddervej 202 1.th
8270 Højbjerg, Aarhus
Danmark
Kontakt:
Tlf: 86249090

post@justhealth.dk
CVR – 37815551

Facebook

SuperWebTricks Loading...

Trustpilot

Copyright Kiropraktor MJ Aps