Uanset om du har spændinger i kroppen, er stresset, er en sportsudøver med overbelastnings skader, eller blot ønsker at få en pause fra den daglige trummerum, kan massage være noget for dig.
Hos JustHealth tilbyder vi professionel massage i Højbjerg, på vores adresse på Oddervej 202.
Vores massører masserer for Team Danmark og arbejder med idrætsudøvere i verdenseliten daglig.
Vi er bedst i Århus!


Massages virkning på kroppen

• Massage giver en bedre blodgennemstrømning på grund af en temperaturstigning på 0,5 – 1° C.
• Stigende pumpeeffekt giver også stigende blodgennemstrømning, som medvirker til at affaldsstofferne bliver udskilt i vævet.
• Massage kan udspænde muskler, sener og facie (muskelhinder)
• Når du får massage udskilles endorfin, kroppens eget morfinstof, der hæmmer smerte, som vil give en lokal muskelafslapning.
• Efter en skade kan massage ”stresse” fibrene til at lægge sig rigtigt.
• Gennem histamin udskillelse vil der ske en øget vævssmidighed

Her er et udvalg af massageteknikker JustHealth i Højbjerg tilbyder, og en forklaring på hvordan massage kan hjælpe dig til et bedre liv.


Typer massage vi tilbyder:


Triggerpunkt massage/Akupressure

Triggerpunkt massage løsner myoser og spændinger, der har sat sig i musklerne. Massøren trykker på bestemte punkter i musklerne, indtil spændingen gradvist løsner op. Trykket fjerner affaldsstoffer, når behandleren slipper øger blodgennemstrømning og cirkulation i området. Dette er en meget effektiv, men ofte lidt smertefuld behandling.


Sports Massage


Udover almindelig afspændende massage, tilbyder JustHealth også sportsmassage. Formålet med sports massage er at fremskynde genoptræning/heling af beskadigede eller spændte muskler. Den behandler og strækker forkortede muskler, reducerer arvæv i forbindelse med skader, og stimulerer kroppen til at skille sig af med overskydende væske og hævelse. Inden træning kan denne form for massage hjælpe med at forberede muskler og væv til belastningen og øge atletens præstation. Massøren overvejer, hvilke specifikke muskler, der er involveret i den pågældende sportsgren. Intensiteten justeres alt efter om man ønsker opvarmning før træningen eller restituering efter aktiviteten.


Formålet med sportsmassage er at:


• Restaurere hurtigere og mere effektivt efter hård træning
• Tren hårdere, og opnå dine mål hurtigere uden irriterende smerter og skader
• Reducer muskelømhed, træthed og overbelastninger
• Forlæng din idrætskarriere
• Opnå dit optimale potentiale når det virkelig gælder


Bindevævs massage


JustHealth bindevævsmassage – Udrenser og afspænder
Bindevævsmassage er en særlig og dybdevirkende massage, der renser din krop og dit væv for affaldsstoffer helt ud i det yderste lag af huden. Massagen giver dig nemlig øget blod- og lymfegennemstrømning, som betyder, at dine celler får mere næring samtidig med at affaldsstoffer og spændinger reduceres og huden bliver mere glat og spændstig. JustHealth erfarer desuden, at stress og ’gamle ophobede følelser’ som kan sidde i kroppen bearbejdes med bindevævsmassagen.


Hvis du gerne vil have en massageform, som giver en mere afslappende virkning, så er klassisk massage noget for dig. Her bruges greb, der ikke er så dybdegående og opleves mere behagelig end de massageteknikker, der er nævnt ovenfor.

Enten du ønsker at forkæle dig selv med en afslappende massage, eller ønsker lindring af sportsskader i bevægeapparatet, er en massage i Højbjerg hos JustHealth løsningen.

BOOK EN TID HER!

Kontakt os

Her kan du se det tidsrum hvor vi er tilgængelige i klinikken

  • Mandag - Torsdag

    8:00 - 17:00

  • Fredag

    8:00 - 15:00

  • Lørdag - Søndag

    Lukket