Michael Justad er indhaver af klinikken JustHealth som åbnet november 2016.
Han er uddannet kiropraktor på Syddansk Universitet i Odense i 2011.

Michael har yderligere ekspertise i chokbølgebehandling af kroniske senelidelser, IMS (nål) behandling for muskulære lidelser og genoptræning. Michaels interesserer sig især for hovedpinepatienter. Selv har Michael været aktiv idrætsudøver i mange år på højt plan, i flere forskellige sportsgrene, hvor han har været Norsk mester 13 gange, i fem forskellige idrætsgrene. (Fitness, amerikansk fodbold, classic bodybuildning, baseball og supervægt bodybuildning) Han har en 4. plads fra VM i classic bodybuilding fra 2018.

Michael har over 20års erfaring indenfor personlig træning og ernæring, primært i vægtreduktion og vægtøgning, fitness/bodybuilding, samt en særinteresse i rehabilitering og skadeforebyggelse.

Michael har fokuseret på præstation og opnåelse af mål. Denne ekspertise er forankret fra tiden som topatlet, og udvikles gennem praktisk rehabilitering og behandling af patienter.

Ved siden af har han har flere års erfaring som træner og behandler flere sportshold og virksomheder:
– Århus United
– Århus Golf club
– Århus United
– Højbjerg badmintonklub
– BBB – 1. div. fodbold i Odense, Danmark.
– Superliga holdet Sogndal Fotball og Brann fotball klubb, Bergen, Norge.
– Elite Holdet Fana Golfklub Bergen, Norge
– Olierederiet, Baker Hughes i Bergen Norge, hvor han trænede næsten 100 medarbejdere.

Med denne baggrund har han et godt grundlag, og forståelse af anatomi og fysiologi og drager nytte af det i sin egen praksis. Michael har erfaring med at afholde kurses og foredrag indenfor kiropraktik, sundhed, fitness og kost, og holder gerne foredrag i jeres virksomhed efter behov.

BOOK DIN TID HOS MICHAEL HER